Oameni din PLUS – Ciprian Nicolaş, membru în Biroul Județean PLUS Alba

PLUS este un partid politic nou cu oameni care cred în cinste, competență şi meritocraţie. PLUS a adus la un loc oameni, care cred într-un proiect ce pare curajos prin simplitatea lui: România normală. PLUS reprezintă o forță, iar la Alba avem de la finele lunii iulie o organizație puternică. Colegul nostru, Mihail David – CV, a fost ales ca președinte al Filialei Județene PLUS Alba, împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. La nivel județean PLUS are și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un birou format din 4 membri, îndrumați de un coordonator județean, Alexandra Burz – CV.

Astăzi, vă facem cunoștință cu unul dintre membrii Biroului Județean. Ciprian Nicolaș are 43 de ani, este căsătorit, are un copil, iar de la finalul lunii iulie este responsabil de recrutare, în cadrul Biroului Județean PLUS Alba. Gândirea liberă și spiritul de inițiativă l-au călăuzit înspre antreprenoriat . Astfel, pornind de la zero, prin muncă asiduă, de-a lungul a mai bine de 15 ani, a reușit nu doar să-și încropească o mică afacere, ci să o dezvolte la un nivel cu mult peste așteptări. A învățat, de asemenea, că succesul afacerii sale este garantat nu numai de expertiza profesională, dar mai ales de calitatea umană, iar pentru a pretinde aceasta de la angajati, este prioritar sa faci tu, ca si angajator, dovada acesteia.

„În 2018 am ales să mă implic activ în Platforma RO100, fondată de foști membri ai guvernului Cioloş, în cadrul căreia am participat la acțiuni civice multiple. Am realizat însă, destul de repede, că schimbarea adevărată și durabilă, se poate face doar prin decizii politice. Pasul înspre politică l-am făcut cu o anume reticență în decembrie 2018, iar azi, sunt convins că am luat o decizie pe cât de importantă, pe atât de asumată. Mă regăsesc pe deplin în PLUS, datorită principiilor pe care le împărtășim, principii care apreciază individul si valorile umane ale acestuia.

M-am înscris în PLUS cu speranța că voi putea contribui și eu la schimbarea pe care o dorește majoritatea românilor, cu încrederea că, împreună cu oameni capabili, verticali si onești, adică oamenii din echipa PLUS, vom construi un viitor cert pentru copiii noștri.

De ce PLUS? Pentru a arăta că ÎMPREUNĂ se poate!”, a declarat Ciprian Nicolaș, responsabil Recrutare în Biroul Județean Alba.

Pentru înscrierea în PLUS, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*