Oameni din PLUS- Adrian Buda, coordonatorul Comunităţii Locale PLUS Cugir-Vinerea

PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) este condus de fostul premier, Dacian Cioloș.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, colegul nostru, Mihail David – CV împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 persoane şi de coordonatorul judeţean, Alexandra Burz – CV.

PLUS este diferit de toate celelalte partide, de la interdicțiile de cumulare a unor funcții publice de conducere cu cele de conducere în cadrul partidului, la modul său de organizare în comunități locale, care delimitează geografic cartiere, sate sau comune, iar social grupuri de oameni de la 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare, avem garanția că în PLUS, puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Adrian Buda-CV a fost ales la conducerea uneia dintre comunitățile, care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală  PLUS Cugir-Vinerea.

Adrian Buda are 33 ani, este căsătorit si are 2 copii. Adrian Buda este un tânăr antreprenor din Cugir, pentru care implicarea în politică reprezintă provocarea de a face România bine.

            ,,La începutul anului 2019, fără a sta pe gânduri, am luat decizia de a mă înscrie în PLUS, deoarece am simțit că e nevoie de implicare civică pentru schimbarea pe care ne-o dorim cu toții. În acest partid am găsit o mulțime de oameni minunați, alături de care sunt convins că vom reuși să reclădim România. Îmi doresc ca împreună cu colegii mei să dezvoltăm atât cantitativ, cât și calitativ Comunitatea Locală PLUS Cugir-Vinerea și să identificăm problemele cu care se confruntă oamenii. Cred că prin voință și implicare putem aduce un PLUS comunității din care facem parte”, a declarat Adrian Buda, coordonatorul Comunității Locale PLUS Cugir-Vinerea.

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile  care trebuie rezolvate; propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Pentru înscrierea în PLUS, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*