Oameni din Partidul PLUS- Florin Comşa, coordonatorul Comunității Locale PLUS Mihalţ-Bucerdea Grânoasă-Crăciunelu de Jos

PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) este un partid politic nou cu oameni care cred în cinste, competență şi meritocraţie. Partidul PLUS a adus la un loc oameni care cred într-un proiect ce pare curajos prin simplitatea lui. Partidul PLUS reprezintă o forță, iar în județul Alba avem o organizație puternică. Colegul nostru, Mihail David – CV, este președintele Filialei Județene a Partidului PLUS Alba, împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. La nivel județean Partidul PLUS are și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un birou format din 4 membri, îndrumați de un președinte, Alexandra Burz – CV.

Partidul PLUS este diferit de toate celelalte partide prin câteva aspecte fundamentale: conform statutului partidului se interzice categoric cumularea unor funcții publice de conducere cu cele de conducere din cadrul partidului. O altă particularitate se referă la modul său de organizare în comunități locale; acestea delimitează geografic mai multe cartiere, sate sau comune şi se constituie din punct de vedere social la un număr de oameni cuprins între 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare, avem garanția că în partidul PLUS puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Ne dorim o țară în care fiecare dintre noi să aibă o viață de calitate, construită de cetățeni activi și responsabili, care își aduc contribuția la realizarea și menținerea unor comunități puternice. Pentru asta, avem nevoie de un stat responsabil, care asigură cadrul și sprijinul necesar pentru construirea unei Românii prospere, cu loc și identitate bine definite în UE. Viața de calitate favorizează crearea de comunități puternice prin dezvoltarea relațiilor sociale și oferă un cadru favorabil pentru condiții de trai la standarde ridicate. În viziunea PLUS, națiunea are o profundă dimensiune civică și se bazează pe comunități puternice. Acestea funcționează atât în sens administrativ, cât și profesional sau valoric. Comunitățile puternice au ca liant cultura, spiritul asociativ și solidaritatea, iar ca obiective promovarea competenței, prosperității și progresului social, prin consolidarea clasei de mijloc a societății românești și manifestarea empatiei în raport cu toți membrii acesteia, ceea ce generează încredere socială.

Florin Comşa a fost ales la conducerea uneia dintre comunitățile din județul Alba, Comunitatea Locală  PLUS Mihalţ-Bucerdea Grânoasă-Crăciunelu de Jos. Florin are 26 de ani, lucrează în domeniul telecomunicaţiilor și este un tânăr muncitor, dedicat cauzelor în care crede şi dornic să dăruiască comunităţii din care face parte speranţa unui viitor mai bun.

                ,, M-am hotărât să mă alătur acestui proiect politic deoarece mă motivează munca în echipă, alături de oameni care susţin aceleaşi cauze ca şi mine. PLUS sunt sigur că va aduna la un loc oameni serioşi şi dornici să se implice activ în societate. Cred că, pentru a construi România de mâine e nevoie de experienţa,  ideile şi susţinerea noastră a tuturor.  Cred că prin aderarea şi implicarea mea în PLUS, voi putea contribui activ la ceea ce va reprezenta România de mâine, o Românie prosperă, care să aibă la bază principii solide şi sănătoase. De asemenea, cred în tineri  şi în nevoia lor de a fi reprezentaţi şi de a se regăsi în comunitate, de aceea îmi doresc să aducem cât mai mulţi tineri alături de noi, să dezvoltăm proiecte pentru tineri şi să fim un exemplu pentru comunitate”, a declarat Florin Comşa, coordonatorul Comunității Locale PLUS Mihalţ-Bucerdea Grânoasă-Crăciunelu de Jos.

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile care trebuie rezolvate, propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Pentru înscrierea în PLUS, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20664 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*