O tonă de metal confiscată de poliție în urma controalelor la 50 de centre de colectare a fierului vechi din Alba

fier vechiPoliţiştii din Alba au verificat 50 de centre de colectare a metalelor feroase şi neferoase din judeţul Alba şi au făcut 26 de controale în teren, în cadrul unei acţiuni ce a vizat prevenirea şi combaterea furturilor de piese componente din infrastructura feroviară. 

În perioada 10 – 11martie 2016, 131 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalității economice şi transporturi au efectuat verificări în trafic, stații de cale ferată, de-a lungul liniei de cale ferată şi la firme specializate în colectarea deşeurilor feroase şi neferoase, în cadrul unei acţiuni ce a vizat prevenirea şi combaterea furtului de componente din structura feroviară.

În cadrul acţiunii au fost efectuate controale la 50 de societăţi comerciale specializate în colectarea de materiale feroase şi neferoase precum şi 26 de controale în teren. Totodată, în cadrul unor filtre rutiere, poliţiştii au verificat autovehiculele de transport marfă.

Au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale, din care 112 la regimul circulaţiei rutiere şi 3 la acte normative privind transporturile de mărfuri.

Urmare a controalelor la firmele de colectare a deşeurilor, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, recuperată cantitatea de 1.107 kilograme de metale şi a fost constatată o infracţiune de natură economico – financiară.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19044 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*