O tânără din Sebeș a trăit momente de groază după ce un necunoscut i-a distrus ușa locuinței. Bărbatul era beat și a greșit apartamentul

politiePoliţiştii din Sebeş îl cercetează penal pe un bărbat din municipiu, care, fiind sub influenţa alcoolului, a distrus uşa apartamentului unei tinere.

În fapt, la data de 17 august 2015, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către o tânără de 22 de ani, din Sebeş, cu privire la faptul că în dimineaţa zilei de 15 august, în jurul orelor 5.00, o persoană necunoscută i-a lovit uşa apartamentului şi a provocat distrugeri la sistemul de închidere. Tânăra a reclamat un prejudiciu de 1.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au identificat pe G.G.C., de 24 de ani, din Sebeş, care, în dimineaţa zilei de 15 august, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi intrat în blocul în care locuieşte reclamanta, căutându-l pe un prieten, pentru a-şi recupera o sumă de bani însă a confundat uşile apartamentelor şi a devenit agresiv în momentul în care a observat că nu i se deschide.

Poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19054 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*