O tânără din Câmpeni s-a „servit” dintr-un supermarket din Alba Iulia cu aparate de epilat, cosmetice și ceva de-ale gurii. Poliția i-a servit un dosar penal

furtPoliţiştii din Alba Iulia o cercetează penal pe o tânără din Cîmpeni, care a furat  dint-un supermarket din Alba Iulia, bunuri în valoare de 800 de lei.

În fapt, la data de 11 iunie 2015, în jurul orelor 20.10, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un agent de pază al supermarketului, cu privire la faptul că a surprins-o pe o tânără având asupra sa bunuri sustrase din magazin. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că tânăra a sustras de pe rafturile magazinului, mai multe aparate de ras epilatoare produse cosmetice şi alimentare, bunuri în valoare totală de 800,63 lei, pe care le-a ascuns într-o geantă iar apoi a încercat să tracă pe la casa de marcat, fără să plătească, moment în care a fost surprinsă de către agentul de pază. Faţă de D.E.R., în vârstă de 22 de ani, din Cîmpeni, cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*