O tânără din Alba Iulia a fost reținută. Iubitul ei se află, la rândul său, în arestul poliției

Mircea Trifu

Polițiștii din Alba Iulia au identificat și reținut o tânără de 27 de ani, din Alba Iulia, care împreună cu concubinul său, un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia, ar fi sustras mai multe bunuri din cadrul unei societăți comerciale din Alba Iulia.

      La data de 17 iulie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de o tânără, din Alba Iulia, care împreună cu concubinul său, este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în cursul lunii iunie 2019, cei doi au pătruns  prin efracție într-un imobil care aparține unei societăți comerciale din Alba Iulia, de unde au sustras cablurile ce făceau parte din instalația electrică, țevile de cupru de la instalația de încălzire, un aparat de aer condiționat, părțile componente ale centralei termice și un aparat de  spălat sub presiune, toate în valoare de 41 850 lei. În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că cei doi tineri ar fi autorii în alte două fapte de furt. În data de 3 iunie 2019, cei doi ar fi sustras mai multe scule electrice și mecanice din cadrul unei societăți comerciale, în valoare de 7 000 de lei, iar în data de 7/8 iulie 2019 ar fi sustras trei motoare și trei cabluri electrice, în cuantum de 10 000 de lei, din interiorul depozitelor care aparțin altor societăți comerciale. La data de 10 iulie 2019, față de tânăr s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22584 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*