O tânără din Alba a fost găsită moartă în apele Mureșului

O femeie a fost găsită, fără viață, sâmbătă, în apele râului Mureș. Vă reamintim faptul că detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit, pentru căutări, în zona localității Rădești. Tânăra decedată fusese dată dispărută de către familie. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

Știrea inițială, mai jos

Polițiștii din Alba caută o femeie care a plecat de la locuința sa din Aiud și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 27 decembrie 2019, la ora 16.10, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o familie din Aiud cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 11,30,  CLAYTON DACIANA CARMEN, de 37 de ani, a plecat de la locuința sa din Aiud și nu a mai revenit.

Femeia are următoarele semnalmente:

172 cm înălțime;

60 de kilograme;

Ochi căpriu, față ovală;

Păr lung, vopsit blond;

La momentul dispariției purta blugi albaștri, bocanci negri și haină de iarnă  vișinie;

Femeia a fost dată în urmărire, iar aproximativ 20 de polițiști și jandarmi din zona Aiudului o caută și la această oră.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21089 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*