O tânără de 30 de ani, din Alba Iulia, a fost reținută de poliție. E acuzată de furturi din poșete

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

furt posetaPoliţiştii au reţinut o tânără din Alba Iulia ce este bănuită de comiterea a două furturi de poşete. Aceasta ar fi profitat de neatenţia păgubitelor şi ar fi sustras bani şi documente, cauzând un prejudiciu de peste 1.000 de lei.

La data de 19 septembrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe o tânără de 30 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în aceași zi.

Se pare că, în seara zilei de 18 septembrie 2017, tânăra ar fi intrat în holul unei pensiuni din Alba Iulia şi, de la recepţie, ar fi sustras o poşetă în care erau acte precum şi suma de 200 de lei. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânăra este bănuită şi de comiterea unui furt sesizat poliţiei la data de 16 septembrie 2017.

Se pare că, în acea zi, în jurul orei 13.00, aceasta ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de pe Calea Moţilor din Alba Iulia şi ar fi sustras, dintr-o poşetă lăsată nesupravegheată, un portmoneu în care era suma de 800 de lei şi documente de identitate.

Faţă de bănuită, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi,   20 septembrie, să o prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18388 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*