O puștoaică din Cugir, doi bărbați din Blaj și un altul din Câmpeni, în atenția poliției. Au condus fără permis ori beți la volan

girofarLa data de 23 februarie 2017, în jurul orelor 15.30, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, în timp ce acţionau pe strada Aron Pumnul din municipiu, au oprit, pentru  control, un autoturism ce era condus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Blaj. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de F.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orelor 19.10, poliţiştii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În plus, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat fusese radiat din circulaţie din ianuarie 2016. Faţă de R.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot la data de 23 februarie 2017, în jurul orelor 18.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au depistat-o pe o tânără de 17 ani, din Cugir, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Principală din localitatea Şibot, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă e minoră, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 23 februarie 2017, în jurul orelor 19,45, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN 75, pe raza comunei Vadu Moţilor, au oprit un autoturism condus de L.N.A., de 33 de ani, din comună. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49  mg/l,  alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de L.N.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20614 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*