O puștoaică de 15 ani, din Alba Iulia, și un bucureștean sunt cercetați pentru sustragerea și însușirea a două telefoane mobile

telefonPoliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat-o, în data de 10 august, pe o minoră de 15 ani, din Alba Iulia care este bănuită de furtul unui telefon mobil. Se pare că, în data de 18 iulie 2017, în timp ce se afla într-un coafor din municipiu, a profitat de neatenţia unei angajate şi i-a sustras telefonul mobil, în valoare de 800 de lei.

Tot în data de 10 august, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Bucureşti, care este bănuit de comiterea unei infracțiuni de „însuşirea bunului găsit”. În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în data de 9 august 2017, în timp ce se  afla într-un centru comercial din Alba Iulia, a luat un telefon mobil ce fusese uitat de un bărbat, pe tejgheaua unei case de schimb valutar. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18453 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*