O fetiță de 10 ani din Aiud a fost tâlhărită pe o stradă din oraș de un tânăr de 17 ani din Blaj. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore

telefon mobilPoliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii faţă de un minor de 17 ani, din Blaj, care în urmă cu o săptămână i-a smuls, din mână telefonul, unei fetiţe de 10 ani, ce se afla pe o stradă din Aiud. 

La data de 21 decembrie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au depistat şi reţinut pe un minor de 17 ani, din Blaj, care este bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie asupra unei minore de 10 ani, din municipiul Aiud. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultata că, în data de 14 decembrie 2016, tânărul a acostat-o pe minoră, în timp ce aceasta se afla pe stradă şi i-a smuls din mână, telefonul mobil. Faţă de minor a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 22 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*