O femeie din Cugir a luat la ocazie un cuplu din Mureș iar pasagerii i-au furat din poșetă mai multe bunuri. Poliția i-a identificat la scurt timp de la comiterea faptei

autostopLa data de 29 august 2017, în jurul orelor 05.00, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată de către o femeie din Cugir, cu privire la faptul că a luat la ocazie două persoane, pe care le-a transportat din Şibot la Cugir, iar acestea i-ar fi sustras, bunuri, din poşetă.

Poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir s-au deplasat imediat la în zona indicată de reclamantă, iar pe strada Alexandru Sahia din Cugir, au  identificat un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 43 de ani, din judeţul Mureş, bănuiţi de comiterea furtului.

Se pare că, în timpul călătoriei, femeia, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, a profitat de faptul că reclamanta şi-a lăsat poşeta lângă ea şi a sustras un telefon mobil, un parfum şi un deodorant.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitei, iar faţă de cele două persoane bănuite de comiterea furtului, a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23696 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*