O femeie din Blaj a „subtilizat” o cantitate record de carne de la o firmă din Miraslău

Poliţiştii din Aiud cercetează  o femeie din Blaj, bănuită de delapidare şi fals. Se pare că, având calitatea de agent de vânzări pentru o societate comercială,  şi-ar fi însuşit carne şi produse din carne în valoare de peste 37.000 de lei.

La data de 27 martie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au întocmit dosar de cercetare penală faţă de o femeie de 46 de ani, din municipiul Blaj, ce este bănuită de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Se pare că, în perioada martie-noiembrie 2017, femeia, având calitatea de agent de vânzări la o societate comercială din comuna Mirăslău, specializată în producerea de carne şi preparate din carne, și-a însușit marfa ce ar fi trebuit să o vândă, în valoare de 37.263 lei.  Pentru a-şi acoperi faptele, femeia ar fi ar fi întocmit, în fals, facturi potrivit cărora carnea și preparatele din carne au fost livrate mai multor agenți economici din județul Alba, însă, în realitate, agenții respectivi nu au primit produsele. Cercetările sunt continuate.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*