O fata de aur! Carmen Bianca Pirva, zlatneanca in fata careia ne inclinam in semn de respect

In 3 ani de zile a reusit sa adune medalii cat altii pentru o viata intreaga. E modesta, muncitoare si are in sange dorinta de a reusi. Fara un sprijin financiar consistent, intr-un sport pe care putini il finanteaza, Carmen Bianca Pirva este zlatneanca ce are satisfactia de a fi cantat imnul tarii ei in cele mai inalte competitii nationale si internationale. Imnul unei tari, care, poate de prea putine ori,  a sprijinit-o atat cat a trebuit. Oricum, Carmen a reusit sa faca performanta ajutata de cativa oameni care au inteles ca reusita la nivel inalt inseamna, poate, si patriotism.

„Ma numesc Carmen Bianca Pirva si locuiesc in satul Trampoiele ce apartine de orasul Zlatna. Am 17 ani si de 3 ani practic un sport numit powerlifting. Este cel mai reprezentativ sport in care se intrec barbatii, insa foarte rapid s-a dezvoltat si a ajuns sa fie practicat si de femei. Sunt legitimata la Clubul Sportiv „Zamolxis” din Alba Iulia si in toti acesti 3 ani am reusit sa castig numeroase competitii si titluri atat pe plan national cat si pe plan international”, ne-a scris Carmen.

Recent, Bianca a participat la cea mai importanta competitie din viata ei: Campionatul Mondial de Powerlifting din Polonia. Spune cu modestie ca a reusit sa obtina  2 medalii de argint la proba de genuflexiuni(175 kg) si indreptari(162,5kg) si 2 de bronz la proba impins(82,5 kg) din culcat si total(420 kg)! Tot pe plan international a participat, in 2010,  la Campionatul Mondial de Powerlifting din Cehia unde a ocupat locul 4 la toate probele. DE asemenea, s-a remarcat cucerind 4 medalii de aur la Campionatul European de Powerlifting din Anglia si alte 4 medalii de aur la Campionatul European de Powerlifting din Danemarca. „Datorita performantelor mele, steagul Romaniei a fluturat in salile de competitii din lume si am cantat imnul tarii mele cu mandrie pe fiecare treapta a podiumului pe care am reusit sa urc.”, spune Carmen

Carmen este eleva in clasa a XI-a la Grupul Scolar „Corneliu Medrea”  din Zlatna . In timpul scolii dar si in vacante,  face naveta, ZILNIC, la Alba Iulia  pentru a se antrena.

„Vreau sa multumesc in mod special antrenorilor mei: Ovidiu Panazan si Fratila Ioan pentru sfaturile intelepte, pentru timpul acordat si  pentru faptul ca m-au indrumat pe drumul spre succes! Le multumesc si sponsorilor mei pentru sprijinul lor: domnului primar Silviu Ponoran si Consiliului  Local Zlatna , firmei LIVIO DARIO si nu in ultimul rand familiei mele si prietenilor care mi-au fost aproape!” spune Carmen.

Chiar daca arata „sec”, tabelul de mai jos cuprinde cateva dintre performantele lui Carmen. In spatele lor stau mii de ore de munca, pasiune si daruire. Felicitari pentru tot ceea ce a facut pentru judetul Alba si pentru Romania!

Competitia Proba genoflexiuni Proba impins din culcat Proba indreptari TOTAL
Campionatul National de Cadeti Powerlifting 2009 LOCUL 1 LOCUL1 LOCUL1 LOCUL1
Campionatul National de Seniori Powerlifting 2009 LOCUL1 LOCUL1 LOCUL1 LOCUL1
Campionatul National de Juniori Powerlifting 2009 LOCUL1 LOCUL1 LOCUL1 LOCUL1
Campionatul National de Cadeti Powerlifting 2010 LOCUL2 LOCUL2 LOCUL2 LOCUL2
Campionatul National de Juniori Powerlifting 2010 LOCUL2 LOCUL2 LOCUL1 LOCUL2
Cupa Romaniei LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL1+Open locul I
Campionatul National de Cadeti Powerlifting 2011 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL1+Open locul I
Campionatul National de Juniori Powerlifting 2011 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL1+Open locul I
Campionatul National de Impins din Culcat 2011 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL1+Open locul III
Campionatul National de Copii 2011 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL 1+Open locul I
Campionatul National de Copii si Cadeti 2012 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL 1+Open locul I
Campionatu National de Juniori/Tineret 2012 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL 1 LOCUL 1+Open locul I

оптимизация в поисковых системахwihack mobile для андроид

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*