O echipă de control a verificat modul în care Primăria Alba Iulia a dispus aplicarea și implementarea măsurilor din perioada stării de urgență

Alba Iulia

O echipă de control a Camerei de Conturi Alba a verificat în detaliu modul în care Primăria municipiului Alba Iulia a dispus aplicarea și implementarea măsurilor din perioada stării de urgență. Etapele controlului au vizat proceduri de achiziție, situația costurilor cu privire la măsurile de carantină suportate de stat, alte faze și proceduri asociate demersurilor proprii aprobate la nivel de Comitetul Local pentru Situații de Urgență sau impuse prin Ordonanțele Militare. Concluziile echipei de la Camera de Conturi au fost pozitive, fără niciun aspect imputabil sau măsuri evidențiate în raportul de control.

”Atunci când singurul lucru care contează e să faci bine semenilor tăi și folosești toate resursele pentru soluții imediate, te ajuți de ce poți și faci ce știi că e corect. Faptul că tot ce am făcut noi în această perioadă a devenit exemplu de manual e un lucru bun. Dar când ți se confirmă că în tot vârtejul ăsta n-ai omis ce-ți pretinde legea stai drept, în poziția naturală a încrederii în echipa care e lângă tine. E meritul colegilor mei care și-au făcut treaba, bătând la uși cu alimentele-n mână sau achiziționând echipamente medicale. Concluzia mea este că suntem pregătiți pentru orice ne poate pune la încercare!”, a declarat Voicu PAUL, viceprimar cu atribuții de primar.
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*