„Nunta de Aur” la Ciugud. Familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, sărbătorite de administrația locală

Administrația locală din Ciugud a organizat și în acest an „Nunta de Aur”, eveniment în cadrul căruia au fost sărbătorite familiile din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie. În acest an opt familii au împlinit jumătate de secol de când au spus „Da”, aceștia fiind felicitați în cadrul unei ceremonii emoționante organizată la Căminul Cultural din Drâmbar. Cele opt familii au fost sărbătorite și premiate de administrația locală și apoi au avut parte de un spectacol folcloric pregătit special de Ansamblul „Doina Mureșului” din Ciugud.

„Am sărbătorit și în acest an cu emoție „Nunta de Aur” pentru opt familii din comuna Ciugud. Pentru noi sunt cel mai frumos exemplu că  iubirea nu se stinge, ci devine mai puternică cu trecerea timpului. Astfel am dorit să depănăm împreună amintiri și să ne împărtășească din  experiența de viață pe care au dobândit-o în cei 50 de ani în care au creat împreună o familie”, a spus primarul comunei Ciugud Gheorghe Damian.

Cele opt familii din Ciugud care aniversează în acest an 50 de ani de căsătorie sunt: Cotoară Florean și Maria, Făgădar Bujor Cornel și Cornelia, Ceuca Mihail și Lidia, Pașca Avram și Aurelia, Medrea Cornel și Maria, Oprean Gheorghe Horea și Paraschiva, Giosan Aurel si Georgeta și Bara Cornel și Ravica.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23672 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*