Nu ratati evenimentele RYMA din 19 – 21 iulie

Zilele acestea Spatiile RYMA vor fi gazda unor concerte de calitate. Evenimentele se vor desfasura pe perioada 19 – 21 iulie.

Joi, 19 iulie, incepand cu orele 21:00, va avea loc un concert folk semnat Dorin Andone si Nelutu Susan. Dorin Andone este unul dintre actorii foarte apreciati ai Teatrului National din Bucuresti, a jucat in filme, inclusiv in Europolis, coproductie romano-franceza castigatoare a menţiunii speciale a juriului pentru lungmetraj de debut, la Festivalului Internaţional de Film de la Montreal 2010. Are o voce foarte placuta si compune versuri si cantece.

Timp de 10 ani a fost actor la Teatrul Naţional din orasul natal, Cluj Napoca, a jucat in spectacole ca Iaşii în carnaval de Vasile Alecsandri, Cursa de şoareci după Agatha Christie, in regia lui Dorel Vişan, a cantat in recitalul Cântice ţigăneşti de Miron Radu Paraschivescu, Avram Iancu de Lucian Blaga, Comedia erorilor de William Shakes
peare, Persecutarea şi asasinarea lui Jean-Paul Marat de Peter Weiss, Zbor deasupra unui cuib de cuci de Dale Wasserman,etc.

In anul 2000 s-a mutat in capitala si 2 ani a jucat la Teatrul Lucia Sturza Bulandra in spectacole ca Zoon Erotikon după David Herbert Lawrence, Îmblânzirea scorpiei de William Shakespeare, Odiseea 2001, Colonelul pasăre de Hristo Boicev.

Pretul unui bilet va fi de 5 Ron.

Vineri, 20 iulie, de la orele 23:00, ritmurile vor la o intorsatura catre funk/rock/reggae, raspunzatorii pentru acestea fiind trupa „Sf. Asteapta” – Urban Fusion Live Act din Cluj. La finalul concertului, noaptea va continua cu un afterparty alaturi de DJ Dorian. Suport 5 Ron.

Sambata, 21 iulie, ora 21:00, va avea loc un concert acustic & rock alaturi de Sto’s Acoustic & Co. si PILLFED. Raspunzator de afterparty va fi Sto. Intrare libera.

aracerкак взломать вай фай сеть с телефона

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19060 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*