Nu avea permis, a furat o mașină, a adormit la volan și s-a răsturnat pe marginea șoselei. Autorul, un tânăr din Meteș

Mircea Trifu

La data de 16 aprilie 2018, poliţiştii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos l-au identificat pe R.D., un bărbat, de 28 de ani, din localitatea Meteş,ca persoană bănuită de comiterea unui furt în scop de folosința al unui autoturism aparţinând unei persoane din Meteş.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în data de 15 aprilie 2018, în intervalul orar 22.00 – 01.00, R.D. a sustras autoturismul aparținând lui T.N.P., de 38 de ani, din Meteş, care se afla parcat in fata imobilului persoanei vătămate. R.D. s-a deplasat cu autoturismul sustras spre localitatea Lunca Ampoiței unde, într-o curbă, a adormit la volan, a ieșit de pe carosabil si s-a răsturnat pe partea dreaptă a Drumului Comunal 68 Ampoița. Bărbatul a abandonat autoturismul si a fost găsit de către poliţişti în data de 16 aprilie 2018, în jurul orelor 04.00 pe Drumul Naţional 74 Șard. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos s-a constatat şi faptul că R.D. nu poseda permis de conducere.

Faţă de R.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22592 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*