Nu atingeți cei 6.000 de euro! Suntem cu ochii pe voi, copii!

Mircea Trifu

aranajament sarbatori 01În urmă cu puțin timp, „cu veselie sinceră, licăriri primăvăratice şi multe zâmbete”, după cum spunea un comunicat venit de la Primărie, a fost „primit” aranjamentul de sărbători din fața Catedralei Romano-Catolice Sfântul Mihail din Alba Iulia. Frumos! Că doar e pentru copii.

Nu a durat mult și ansamblul de ciupercuțe, ouă roșii ale Cetății și iepurași, în valoare de 6.000 de euro, a fost îngrădit și pus sub strictă supraveghere video. Plăcuțele inscripționate cu „Vă rugăm NU ATINGEȚI, NU DISTRUGEȚI figurinele!” și „ZONĂ SUPRAVEGHEATĂ VIDEO 24/24 h” par a-i face pe părinții veniți cu copiii în locul respectiv, să fie mult mai atenți și grijulii cu pruncii. Chiar astăzi, înainte cu puțin timp să scriu acest text, o mămică îi explica copilului că nu au voie să pună mâna. Oarecum se vedea întristarea pe fața copilului. Dragul de el s-ar fi apropiat puțin de figurine.

Dacă se poate lăsa cu amenzi la atingerea exponatelor nu știu, deoarece nu se precizează nimic despre asta, dar totuși. 6.000 de euro, sunt 6.000 de euro. Aaaa. Și sunt pentru copii.

Așadar, dragi copii și părinți, veniți de vă clătiți ochii cu aranjamentul de sărbători. Dar NU atingeți cei 6.000 de euro.

Toate cele bune!

P.S. Sunt curios ce se va întâmpla cu exponatele respective după trecerea sărbătorilor pascale.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*