NOU! Terapie Reiki la Cabinetul de Masaj Terapeutic, Kinetoterapie și Reflexoterapie din Zlatna. Toate detaliile, în articol!

Cabinetul de Masaj Terapeutic, Kinetoterapie și Reflexoterapie din Zlatna vine în întâmpinarea celor interesați cu un nou serviciu. “Motivul pentru care am introdus în cabinet și terapiile Reiki vizează reechilibrarea energetică pentru a aduce armonia necesară fiecăruia dintre noi. Prin Reiki reușim să echilibrăm partea energetică cu partea fizică, pentru că sănătatea și boala încep la nivelul acestor structuri energetice, iar dacă fluxul energetic își pierde echilibrul încep tulburările energetice iar apoi starea de boală. Tulburările pot fi cauzate de factorii externi, de toxine,radiații, deșeuri sau de emoții perturbatoare, atitudini, gânduri, tensiuni și stres. Cu Reiki am reușit să facem mulți oameni fericiti si să le dăm o speranță pentru vindecare. Sănătate și liniște sufletească.”, transmite Alexandra-Maria Tudor, coordonatoarea cabinetului terapeutic și maestru-profesor în terapiile Reiki (toate gradele).

Cabinetul din Zlatna (despre care mai puteți afla detalii și AICI) se află pe strada Decebal, numărul 9, apartament 4, la parter iar numărul de telefon la care vă puteți face programări, chiar dacă nu sunteți din oraș, este 0751.930.518.

(P)

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24667 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*