Noi sensuri unice și limită de viteză, pe străzi din Alba Iulia. Precizări din partea viceprimarului Marius Filimon

În cursul zilei de marți, angajații Serviciului Întreținerea Domeniului Public au montat semnele de circulație necesare pentru instituirea unui sistem de sensuri unice în zona dintre străzile Vânătorilor și Alexandru cel Bun. Această măsură este luată pentru fluidizarea traficului în zona respectivă și pentru realizarea unor noi locuri de parcare de tip rezidențial și public. Pe străzile înguste și cu multe blocuri de locuințe (Poligonului, Alexandru cel Bun) se va limita viteza la 20 km/h pentru protejarea pietonilor și a copiilor și va fi interzisă parcarea autovehiculelor în afara spațiilor anume destinate, potrivit viceprimarului Marius Filimon.

– pe str. Vânătorilor de va circula pe sens unic de la intersecția cu str. Ștefan cel Mare înspre str. Dr. Ioan Rațiu

– pe str. Ioan Rațiu se va instaura sens unic de la intersecția cu str. Vânătorilor până la str. Ștefan cel Mare

– str. Poligonului va avea în întregime sens unic iar str. Alexandru cel Bun va avea sens unic până la intersecția cu str. Ștefan cel Mare

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 26798 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Viteza nu se poate limita sub 30 km/h pentru autovehicule în localități. Există posibilitatea de a stabili zone rezidențiale și de a le semnaliza. Acolo viteza maximă este, conform legii, 20 km/h, dar sunt și alte reguli care trebuie respectate. Informați-vă corect și apoi anunțați măsuri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*