Noi proiecte pentru compania pema electrotehnic România, la început de 2017. „Vizăm creșterea numărului de angajați și a cifrei de afaceri.”

2 pema„Am fost deosebit de onorați sa avem ca oaspeți membrii unei delegații de parteneri strategici ai companiei, din Japonia și Germania, care au vizitat noua unitate de producție pema electrotehnic România, inaugurată anul trecut. Au fost luate in discuție proiecte de extindere a producției, o strategie nouă de dezvoltare a capacității de producție și, nu in ultimul rând, specializarea capitalului uman și inițierea unor noi proiecte care sa ducă la creșterea numărului de angajați și a cifrei de afaceri.”, transmit reprezentanții companiei.

Vă reamintim că pema electrotehnic România, firmă specializată în domeniul ingineriei electrice, a inaugurat, la finalul anului 2016, o nouă unitate de producție, în comuna Ciugud. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 10 ani de activitate ai firmei care numără, în momentul de față, peste 100 de angajați.

 6 pemaGrupul de firme. Repere

pema-electrotehnic-61Pema electrotehnic gmbh și-a început activitatea în anul 1977, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul ingineriei electrice. Compania deține o filială și în țara noastră, pema electrotehnic România, și dezvoltă parteneriate de succes cu firme din Cehia și Slovacia.

Pema electrotehnic s.r.l. a fost înființată în anul 2006, cu capital german, ca urmare a extinderii capacității de producție a companiei mamă. Se concentrează cu succes pe producția de serie destinată domeniului ingineriei electrice. Începând cu anul 2011, pema electrotehnic România dezvoltă, în paralel, proiecte de outsourcing și nu în ultimul rând proiecte specializate în domeniul maselor plastice.

Hm elektrotechnik gmbh comercializează produse și accesorii electrice și mecanice sestinate mai multor domenii de activitate. Portofoliul include o gamă completă de cabluri, fire, presetupe, conectori industriali, tuburi termocontractabile, sisteme de protecție pentru cabluri șamd.

Hm consulting gmbh&co. Ohg oferă consultanță specializată în domenul administrării unui bussines de succes. Expriența dobândită de-a lungul carierei celor doi manageri ai companiei, Rolf Hann și Rolf Mundiger, stă la baza dezvoltării continue a firmei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22030 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*