Nici un caz de infectare cu COVID-19 la PEMA ELECTROTEHNIC România. Măsuri eficiente implementate de companie!

Mircea Trifu

Încă de la începutul crizei sanitare generate de Covid-19, PEMA ELECTROTEHNIC ROMÂNIA a introdus și pus în aplicare, de urgență, următoarele măsuri pentru siguranță angajaților companiei:

Monitorizarea temperaturii corporale a tuturor angajaților zilnic, la intrarea in companie

Amplasarea de stații fixe și mobile pentru dezinfectanți – în toate departamentele TESA Și În halele de producție,

Aplicarea obligatorie a măsurilor de distanțare socială în spațiile comune: vestiare, cantină, hala de producțe, locuri de fumat, stație de autobuz.

Obligativitatea operatorului de transport în comun de a introduce stații cu dezinfectant în mijloacele de transport în comun și suplimentarea mijloacelor de transport pentru a respecta distanțarea socială.

Obligativitatea purtării măștii de protecție, pe parcursul programului de lucru, în mijloacele de transport în comun și în spațiile comune.

Asigurarea serviciilor de igienizare suplimentară prin personalul administrativ, pentru prevenția împotriva Covid-19.

Accesul colegilor noștri în zonele special amenajate pentru fumat se face prin curtea fabricii, iar pauza de fumat se face respectând distanța socială de minimum un metru între persoane.

Difuzarea NON STOP a spoturilor audio/video în incinta fabricii și a anexelor pentru conștientizarea tuturor asupra riscurilor contactării acestui virus.

Departamentul de logistică și-a optimizat timpii pentru acțiunile desfășurate în afara companiei.

Obligativitatea colegiilor noștri de a ne aduce la cunoștință că în cazul în care intra în contact cu rude, apropiați care vin din zone afectate, cu sau fara indicație de carantină din partea oficialităților vamale sau DSP, sunt obligati să anunțe conducerea companiei prin telefon, fară a se prezenta la serviciu.

Ceea ce este extrem de important este faptul ca PEMA ELECTROTEHNIC ROMÂNIA a creat propriile spoturi audio și video care se difuzează în timpul programului de lucru, în încinta fabricii și a anexelor pentru conștientizarea tuturor asupra riscurilor contactării acestui virus.

Telemunca – reducerea expunerii la un program de lucru de 8 ore prin introducerea serviciului TELEMUNCA.

MĂSURI PENTRU VIZITATORI ȘI PERSONAL MENTENANȚĂ:

Este important de mentionat ca accesul persoanelor străine în incinta fabricii a fost restricționat. Este pentru primă dată cand poarta fabricii noastre nu este deschisă tuturor. Preferăm să primim cât mai puține vizite, dar să rămânem sănătoși.

Vizitatorii noștri trebuie să aibă o programare facută în prealabil, iar vizitele se desfasoară având o pauză de o oră între acestea – pentru dezinfectarea spațiului, având de asemenea obligativitatea de a completa un formular.

Obligativitatea utilizării stațiilor cu dezinfectant la intrarea în companie și la trecerea dintr-un departament în altul.

Utilizarea unei măsti de protecție – furnizată de personalul PEMA ELECTROTEHNIC ROMĂNIA.

Termometrizarea și completarea unui formular privind contactul cu alte persoane confirmate cu Covid-19.

Păstrarea distanței sociale in spațiile de vizită pentru curieri, personal responsabil cu mentenanța utilajelor sau a persoanelor care au stabilit interviuri pentru angajare.

Este foarte important de mentionat că în relația cu clienții noștri, toate discuțiile se desfașoară prin intermediul conferințelor on-line.
De asemenea, PEMA ELECTROTEHNIC ROMÂNIA a introdus în strategia de comunicare internă și externă, o campanie de informare „#familiameafrumoasărămânesanătoasă„, toate aceste masuri, fiind făcute publice.
Prin urmare, pentru siguranța tuturor angajaților, cu respectarea acestor măsuri nu avem până la acest moment niciun caz COVID-19 în companie.

Laura Moga
director general
PEMA ELECTROTEHNIC ROMÂNIA

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*