Nici o zi fără amenzi. Polițiștii din Alba i-au „ușurat” de aproape 40.000 de lei pe cei care au încălcat legea

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 39 de evenimente, au aplicat peste 160 de amenzi şi au constatat 11 infracţiuni. În perioada imediat următoare, vor fi intensificate acţiunile, în special în ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea ilegalităţilor generate de comerţul cu alimente, brazi de Crăciun şi articole pirotehnice.

Duminică, 17 decembrie 2017 poliţiştii din Alba au intervenit la 39 de evenimente, din care 37 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 11 infracţiuni şi au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 37.095 lei, din care 31 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 126 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Dintre sancţiunile aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 69 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză şi două pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Au fost reţinute 9 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care două pentru alcool şi unul pentru depăşirea, cu peste 50 de kilometri/oră a limitei legale de viteză.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua, în perioada imediat următoare, urmând a fi intensificate controalele în pieţe, târguri societăţi comerciale dar şi în traficul rutier.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17306 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*