Nelly Năstase dă startul Campaniei „Stay Fit! It’s a Lifestyle!”

nelly nAceasta Campanie isi propune sa promoveze sportul, alimentatia sanatoasa si gandirea pozitiva pentru toate persoanele care vor sa slabeasca, vor sa se mentina intr-o forma fizica si vor sa traiasca sanatos, sa adopte un „Stil de Viata”, care sa duca la un echilibru din toate punctele de vedere! Nelly Nastase a luat in greutate 10 kg, in jumatate de an deoarece a luat o pauza de la „Stilul de Viata” sanatos, prin care a reusit mereu sa aiba o si forma fizica de invidiat!  Ea si-a dorit enorm sa ajunga din nou la io conditie fizica buna si asa a acceptat provocarea lui Calin Novacescu,  de a slabi 10 kg doar in 20 zile, natural 100 la suta!  Au mai ramas 8 zile!

Nelly a ales sa lucreze cu Calin Novacescu deoarece, i-a placut tot ce a realizat el in domeniul sportului pana acum. Calin are recordul de a pierde 3 kg in doar 1 h, prin miscare si dieta sanatoasa! Pe data de 10 aprilie 2014, vom marca startul Campaniei „Stay Fit:It’s a Lifestyle!” printr-un nou record! Calin Novaceascu isi va dobora recordul si de data aceasta va pierde din greutate 3 kg doar in 45 min. In tot acest timp se va antrena cu Nelly Nastase!

Evenimentul are aportul si suportul „MGNell Incorporated” si a„Clubului Sportiv Dinamo” si se va desfasura in noua sala „Fitness Club Sportiv Dinamo” deschisa publicului, pe data de 10 Aprili 2014, la orele 16:30!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22032 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*