Negruț: Lașii, delatorii și corupții nu pot să oprească înființarea unui partid politic care să redea speranța românilor

clement negrutÎn cursul zilei de joi, 30 ianuarie, la sediul PMP din Alba Iulia a avut loc cea dintâi conferință de presă venită după „prima victorie” a partidului (Partidul Mişcarea Populară va fi înscris în Registrul partidelor politice, în urma deciziei definitive dată miercuri, 29 ianuarie, de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti.) „PMP a reușit să obțină prima victorie, ținând cont de faptul că cei care contestau cu atâta vehemență înființarea acestui partid au fost oameni politici (…) De astăzi, PMP este partid cu drepturi depline pe șicherul politic al României și va respecta legea care reglementează funcționarea partidelor politice în țara noastră”, a spus Clement Negruț, președintele PMP Alba.

* Hotărârea a fost contestată, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), de Alianţa Partidul Popular European – Creştini Democraţi şi Democraţi Europeni, Octavian Bot, Partidul Democrat şi Asociaţia Celor Care au Luptat în Revoluţia din Decembrie 1989 „Phoenix” Constanţa.

„Au încercat cu disperare să pună piedici în înființarea acestui partid. Au pierdut. Asta ne dă speranța că în România lucrurile încep să se așeze din acest punct de vedere. Lașii, delatorii și corupții nu pot să oprească înființarea unui partid politic care să redea speranța românilor (…) Românii sunt sătui deja de politicieni care nu stiu altceva decât să zâmbească frumos, să se îmbrace elegant și scump și să nu facă nimic pentru cei care i-au trimis în parlament să-i reprezinte”, a mai adăugat Clement Negruț.

La nivelul județului Alba organizația a ajuns să aibă 427 de membri înscriși, din care mulți sunt oameni care nu au fost înscriși în alte partide.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24664 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*