Ne vedem la film, la Mall! Din martie, Alba Iulia va avea cineplex de top

cineplex alba mall 1Procesul de rebranding, dinamizare si reconfigurare inceput anul trecut de Alba Mall, cel mai mare centru comercial din Alba, a ajuns intr-o noua etapa: aceea de imagine, la propriu. Imagini vii, vibrante, 2D, 3D sau digitale, sunet realist, dolby surrouund de ultima generatie, sunt doar cateva dintre argumentele cu care Alba Mall isi va atrage clientii la film, incepand din luna martie. Lucrarile de contstructie au inceput deja, noul cinematograf urmand sa fie amplasat in parcarea laterala a mall-ului, din zona supermarket-ului Elit.

Camera, motor, actiune si filme bune! 800 metri patrati de… entertainment.

cineplex alba mall 2 Doua sali de cinema multifunctionale, standardizate conform normelor in vigoare, fiecare cu cate 110 locuri confortabile, sunt gata sa-si deschida usile si sa-si porneasca proiectoarele pentru albaiulieni. Voicu Vuscan, managerul executiv al centrului comercial, spune ca “investitia, realizata in regim privat de catre Alba Mall, are, pe langa ratiunea de business, absolut fireasca, si una sociala, puternica si justificata, cu atat mai mult cu cat albaiulienii, in ultimii ani, pentru a avea acces la un cinematograf performant si modern, erau nevoiti sa faca peste 100 de km, pana la Cluj Napoca sau Targu Mures. De acum se vor putea bucura de toate facilitatile aici, la ei acasa, in Alba Mall. Incercam si, cred eu, reusim sa evoluam permanent si sa depasim astfel, impreuna cu clientii nostri, acel complex povincial proverbial si sa demonstram ca oras mic nu inseamna si posibilitati limitate. Filmele vor fi, la randul lor, unele de top, cele mai recente productii made in Hollywood, adica exact ceea ce ati gasi pe afise la oricare multiplex de top din Europa”  “Trecerea” cinefililor din lumea reala in cea, mult mai interesanta, a filmelor de box-ofiice se va face inca de la intrare, din foayer. Holurile si spatiul de acces in salile de proiectie vor fi amenajate ca un veritabil platou de filmare. In plus, albaiulienii vor gasi la intrare si un candy bar cu toate “accesoriile” necesare unei vizionari nu doar placute ci si… gustoase.  “ Preturile practicate vor fi si ele mai mult decat accesibile, incepand de la doar 15 lei pana la 20 lei, in functie de zi, film si categorie de spectatori.In plus, miercurea, fara nicio “steluta” sau conditie suplimentara, fiecare bilet cumparat va aduce automat langa el si un al doilea bilet, gratuit. Astfel, in cazul in care alegi ziua de miercuri pentru a vedea cele mai noi filme, poti face asta cu doar maxim 10 lei de persoana, ceea ce inseamna un pret absolut simbolic, pe care oricine si-l poate permite”, explica reprezentantii companiei Colours Cinema, care va opera noul cineplex din Alba Mall.

Despre Colours Cinema

Ca si Alba Mall, Colours Cinema este o  afacere 100% romaneasca, o retea nationala de cineplexuri aflata in plin proces de expansiune si care are ca obiectiv principal sa devina in 2016 lantul de cinematografe cu cea mai mare acoperire nationala.  In planurile de dezvoltare ale Colours Cinema sunt vizate localitatile din Romania cu o populatie mai mare de 50000 locuitori, Alba Iulia fiind al doilea oras, dupa Craiova, selectat pentru amenajarea unui cinema de top. Compania colaboreaza cu toate marile case de distributie din Romania si garanteaza astfel, clientilor sai, posbilitatea de a vedea productii de ultima ora, in acelasi timp cu lansarile din marile orase sau din capitala. In toate proiectele pe care le implementeaza, Colours Cinema foloseste logistica si tehnologie de ultima ora, indiferent ca e vorba de amenajarea salii de cinema si a foayer-ului sau de sistemele hi-tech de proiectie video si redare audio.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22003 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*