Ne place! CJ Alba a alocat 230.000 lei pentru programul „Primul Ghiozdan”

primul ghiozdanAnul 2014 este cel de-al doilea an în care se derulează proiectul „Primul Ghiozdan”. Acest proiect a fost inițiat de către vicepreședinșii CJ Alba, Florin Roman și Alin Cucui, a fost aprobat în ședința ordinară a Consiliului Județean și a fost bugetat cu 230.000 de lei. Cei 3.260 de copii ce vor începe clasa pregătitoare în acest an, vor primi din partea CJ Alba cate un ghiozdan și rechizite.

„Anul trecut am oferit ghiozdane și rechizite gratuite pentru toți copii din clasa I și clasa pregătitoare. Având în vedere că cei de la clasa pregătitoare de anul trecut vor intra în clasa I, anul acesta proiectul se va adresa copiilor care intră în acest an în clasa pregătitoare”, a spus Florin Roman.

Prin acest program, fiecare elev înscris în clasa pregătitoare sau clasa I, în unităţile de învăţământ din Alba, va beneficiat de câte un ghiozdan echipat cu un set minim de rechizite, constând în: caiet tip I, caiet A5 48 file – matematică, caiet desen A4, creion HB, stilou, creioane colorate – un set, radieră, riglă, penar.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21531 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*