A murit copilul din județul Alba care care s-a înecat într-un bazin de la Aqualand Deva. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

„A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Noi doar am constatat decesul, dosarul urmând să fie declinat către IPJ Hunedoara. Copilul a decedat în 6 ianuarie la Spitalul Județean din Timișoara”, a declarat pentru „Ziar de Hunedoara” Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Potrivit aceleași surse, copilul de șase ani care a fost dus în stare gravă la spital după ce s-a înecat într-un bazin de la Aqualand nu a supraviețuit. La internare, băiatul era în comă de gradul IV, iar medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Deva erau rezervați în pronosticuri privind starea lui de sănătate. Copilul a fost transferat cu un elicopter la un spital din Timișoara, după două zile de la incident. Însă, organismul lui nu a răspuns tratamentelor medicale, el având leziuni grave pe creier din cauza lipsei de oxigen. În urmă cu două zile copilul a decedat, iar polițiștii timișeni au deschis dosar penal în acest caz. Incidentul s-a produs în data de 26 decembrie 2018.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21770 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*