Municipiul Sebeș își propune să modernizeze încă 6 străzi prin Programul Național „Anghel Saligny”

Unul din cele mai recente programe de finanțări nerambursabile lansate în România, Programului Naţional de Investiții „Anghel Saligny”, se află în atenția administrației locale din Sebeș, care a depus deja trei solicitări prin care se dorește modernizarea a zece străzi.
Prima cerere de finanțare a Primăriei Municipiului Sebeș este în valoare de 10 milioane de lei și vizează modernizarea străzilor Tineretului, Arini, Zăvoi și Crângului. Aceasta a fost urmată de alte două cereri de finanțare pentru modernizarea străzilor Oituz, Doinei, Moților, Cloșca (tronson cuprins între strada Horea și trecerea la nivel cu calea ferată 211 Sebeș – Petrești de la km 1+347), Alunului și modernizarea străzii Depozitelor. Valoarea finanțărilor cerute pentru modernizarea acestor șase străzi este de peste 8,4 milioane lei.
Așadar, Municipiul Sebeș rămâne consecvent strategiei abordate începând cu anul 2016, aceea de a atrage finanțări externe nerambursabile pentru realizarea unor obiective de investiții de interes pentru comunitate, obiective care țintesc modernizarea orașului prin intervenții care vor contribui la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor .
Despre Redacția ProAlba 30258 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*