Municipiul Sebeș acordă ajutor pentru plata chiriei. Vezi categoriile sociale care pot beneficia de acest sprijin

Printr-un proiect inițiat de primarul Dorin Nistor, Municipiul Sebeș acordă ajutor pentru plata chiriei persoanelor singure sau familiilor marginalizate social sau aflate în risc de marginalizare și excluziune socială, cu domiciliul pe raza Municipiului Sebeș.

Categoriile sociale care pot beneficia de acest ajutor sunt:

  • Tinerii în vârstă de până la 26 de ani, persoane singure, proveniți din structurile rezidențiale DGASPC Alba, de pe raza Municipiului Sebeș, care au venit lunar de până la 800 lei;
  • Persoanele singure și familiile cu domiciliul pe raza Municipiului Sebeș, aflate în evidența SPAS Sebeș, care în urma anchetei sociale pot fi încadrate în categoria persoanelor marginalizate social sau în categoria persoanelor aflate în risc de marginalizare social, cu un venit net lunar/membru de familia de pînă la 800 lei;
  • Victimele violenței domestice care se află în evidențele serviciilor de specialitate din cadrul SPAS și care locuiesc pe raza Municipiului Sebeș, precum și cele care au beneficiat de servicii în adăposturi destinate acestei categorii sociale și care nu beneficiază de alt sprijin locativ din partea statului sau a unor ONG-uri, care au venit net lunar/membru de familie de până la 800 lei.

Mai multe informații legate de acordarea acestui tip de ajutor puteți obține la sediul Serviciului Public de Asistență Socială Sebeș sau pe site-ul  www.primariasebes.ro. Vă informăm, de asemenea, că aceste prevederi sunt cuprinse în Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Sebeș nr. 216 din data de 24 iulie 2018.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19272 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*