Municipiul Aiud și Asociația Un Pas Înainte Alexandra au fost gazdele unei delegații germane din districtul Prignitz

Municipiul Aiud și Asociația Un Pas Înainte Alexandra au fost, marți, gazdele delegației germane din districtul Prignitz (landul Brandenburg), condusă de domnul Thorsten Uhe – Președintele Districtului. Vizita s-a desfășurat în contextul semnării unui acord bilateral de cooperare între Consiliul Județean Alba și Districtul Prignitz.

Documentul prevede un parteneriat strâns în domenii precum turismul și promovarea turistică, cooperarea economică și încurajarea legăturilor comerciale, cooperarea în domeniul dezvoltării sociale, depopularea spațiului rural, mobilitatea tinerilor profesioniști, educație și formare.

Ca model de bună practică, Asociația Un Pas Înainte Alexandra din Aiud a fost aleasă pentru prezentarea serviciilor medico-sociale pe care le furnizează. Cu această ocazie, delegații au vizitat cele două centre ale asociației, Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități și Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilități. În acest context, delegația a donat centrului aparatură medicală și alte echipamente necesare desfășurării activității.

Doamna Mirela Popa, Președinta asociației, a mulțumit delegației pentru donația făcută. Totodată, a mulțumit Consiliului Județean Alba, reprezentat la evenimentul de domnul Vicepreședinte Marius Hațegan, pentru parteneriatul pe care îl derulează și pentru oportunitatea creată, aceea de a intra în contact cu reprezentanții delegației din Germania și de a stabili legături pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale. În același timp, doamna Mirela Popa a mulțumim Primăriei municipiului Aiud, reprezentată la eveniment de domnul Administrator public Liviu Florea, pentru parteneriatul pe care îl derulează și pentru sprijinul continuu acordat în desfășurarea activității asociației.

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19575 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*