Momente de cumpănă pentru o jurnalistă din Alba Iulia. O faptă bună nu va rămâne, niciodată, nerăsplătită

„Au trecut câteva luni de când nu ne-am mai auzit pe undele radio. Da, recunosc: îmi e dor de tine, de voi toți. Îmi e dor să începem ziua împreună și să o facem frumoasă cu ajutorul muzicii. Să vă aduc zâmbete pe buze iar ziua voastră de muncă să treacă mai ușor. M-am retras, momentan, pentru că am de dus la capăt cea mai importantă misiune din viața mea. Să fiu alături de mămica mea, bolnavă de cancer. În acest sens, realizez mici tablouri personalizate pentru copii. Iar bănuții strânși din vânzare mă vor ajuta să o sprijin pe cea mai importantă persoană din viața mea, pe mama. Mă găsiți, la un click distanță, pe facebook (AICI). Zile cu multe zâmbete, tuturor, dragii mei.”, ne-a transmis Meda Cotuna.

Meda lucrează în presa din Alba încă de mică. În 1996 și-a început cariera la radio SICA, în calitate de co-prezentator și a moderat emisiunea „Frecvența veselă.” Din 2008 și până în 2016 a prezentat emisiunile „Cutiuța Poveștilor” și „În țara lui vreau și eu.” În paralel, a fost prezentă la o multitudine de evenimente publice dedicate, cu precădere, celor mici.

A ales să își ajute mama prin micile tablouri pe care le realizează așa că, dacă doriți să o sprijiniți, o puteți face. O faptă bună nu va rămâne, niciodată, nerăsplătită. Îi puteți scrie Medei AICI

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17471 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*