Modificări de program la Serviciile Primăriei Alba Iulia

Mircea Trifu
Având în vedere măsurile speciale impuse pentru limitarea posibilității de răspândire a COVID-19, Primăria municipiului Alba Iulia modifică programul, după cum urmează:
MUZEUL PRINCIPIA
În perioada 11 – 22.03.2020 programul de vizitare va fi suspendat. Perioada de întrerupere a programului de vizitare poate fi prelungită în funcție de evoluția situației referitoare la COVID-19.
BAZINUL OLIMPIC

Programul rămâne neschimbat, având în vedere că nu se depășește pragul de 200 persoane aflate simultan în incintă (capacitatea maximă este de 152 de dulapuri în vestiar și nu a fost niciodată atinsă).

Personalul a fost instruit în sensul dezinfectării suplimentare a suprafețelor, față de programul normal, folosind clor, dezinfectanți pe bază de clor, alcool sanitar, surfanios premium.
Programul de inițiere în înot pentru copii se desfășoară după program normal. Valabilitatea abonamentelor pentru copiii care doresc sa întrerupă pentru moment ședințele de inițiere se va prelungi.
Îi rugăm pe toți utilizatorii bazinului să dea dovadă de responsabilitate, iar dacă prezintă simtome de răceală sau alte afecțiuni care se pot transmite să întrerupă frecventarea facilității sportive până la însănătoșire (nu doar până la ameliorarea stării de sănătate).
Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*