,,Moda dintotdeauna” este tema expoziției de artă deschisă la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba în luna martie

Luna martie, luna celebrării eternului feminin este marcată la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba printr-o expoziție de artă intitulată ,,Moda dintotdeauna”. Lucrările expuse sunt realizate de către elevii claselor a IX-a B și a XI-a C, profil design vestimentar, de la Colegiul Tehnic ,,Apulum” din Alba Iulia.

Lucrărilor elevilor coordonați de profesoara Lucia Conțan vor fi expuse la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba pe toată perioada lunii martie iar vernisajul expoziției va avea loc în data de 5 martie 2019, ora 11:00, printr-un eveniment cu public. Vernisajul expoziției ,,Moda dintotdeauna” va fi urmat de momente de lectură interactivă întreținută de bibliotecare și elevi, care vor lectura pagini de poezie românească dedicate femeii. În finalul manifestării va fi prezentată expoziția de carte intitulată ,,Modă. Fashion. Design”, expoziție ce va cuprinde peste 20 de cărți tematice aflate în colecțiile bibliotecii.

Pe tot parcursul lunii martie cititorii care vor trece pragul bibliotecii vor putea admira lucrările elevilor și vor primi din partea bibliotecarelor răvașe cu poezii dedicate femeii, în semn de respect pentru cei care au scris și pentru cei care citesc acest gen literar.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Colegiul Tehnic ,,Apulum” din Alba Iulia și face parte din proiectul 4.13 Expoziții de artă, parte integrantă a Proiectului managerial pentru perioada 2017 – 2020.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*