Angajata a AJOFM Alba gasita moarta in propria locuinta

Politistii iau in calcul, cel putin la aceasta ora, atat varianta unei sinucideri cat si pe cea a unei morti naturale. Femeia, de 36 de ani, este de loc din Campeni insa locuia de ceva vreme in Alba Iulia. Mama ei murise acum un an de cancer si il mai avea pe tatal ei care locuia in Apuseni. Acestea nu a mai dat de fiica lui nicicum asa ca a inceput sa isi faca griji. A venit intr-un suflet la Alba Iulia insa fiica nu i-a raspuns la usa. In cele din urma a intrat in apartamentul femeii cu ajutorul celor de la ISU, pe geamul locuintei. Femeia zacea fara suflare pe patul din dormitor. Lumina in acest caz vor face legistii care vor face autopsia cadavrului si vor stabili cauza exacta a mortii.

Potrivit ultimelor informatii, legistii au cerut efectuarea unor analize suplimentare pentru a putea determina cauza exacta a decesului. Ipoteza sinuciderii ramane inca in „picioare” si nu este exclus ca femeia sa fi inghitit pastile.

Femeia decedata era angajata a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Alba, unde lucra ca si consilier superior in domeniul economic. Colegii spun despre ea ca era o profesionista desavarsita si ca nu ar fi lasat impresia ca ar avea probleme personale ori de alta natura.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19044 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*