Misterul artificiilor, de JOI, de la Alba Iulia. Petrecerea unui milionar în euro

Focurile de artificii care au luminat, joi, în jurul ore 22.30, cerul de deasupra Alba Iuliei au stârnit nedumerire printre mulți dintre locuitorii orașului. O parte dintre internauți au intrat, în direct, pe facebook, în timp ce alții au postat fotografii care au strâns comentarii dintre cele mai diverse. Unii au spus că se sărbătorește victoria FCSB, alții au mărturisit că s-au speriat de bubuiturile care au răsunat în noapte, iar unii au declarat că au admirat, pur și simplu, spectacolul gratuit.

Explicația pare a fi una simplă, dacă ar fi să ne ghidăm după pagina de facebook intitulată „DJ BIG”. Acesta a scris, indicând ca locație Hotelul Medieval din Alba Iulia, următoarele: „Party alll night!!! La multi ani Mister Damian Mereu!!!” și a însoțit textul respectiv cu o filmare a artificiilor.

Textul continuă, după video. Vedem cine este Damian Mereu…

Numele de Damian Mereu se leagă de o afacere prosperă din România. Se pare că milionarul și-ar fi sărbătorit ziua de naștere la Alba Iulia. Unele surse spun că omul de afaceri îndrăgește foarte mult locația din municipiul nostru unde s-a desfășurat petrecerea. Iată ce scria, în 2015, într-un articol despre Damian Mereu, zf.ro

 „Producătorul Croco din Oneşti, pus pe picioare în urmă cu 21 de ani de Damian Mereu, fost profesor de sport, aşteaptă în acest an o creştere a cifrei de afaceri de minimum 20% faţă de anul precedent, astfel că ar putea ajunge la un business de aproape 140 mil. lei din biscuiţi şi sticksuri.

 „Această evoluţie este dată de maturizarea brandului pe piaţă timp de 21 de ani, dar şi de o politică coerentă în marile reţele de magazine şi în comerţul tradiţional“, spune Damian Mereu, care a început businessul din producţie în urmă cu aproximativ 20 de ani, după ce anterior a avut o afacere în comerţ cu câteva magazine de dimensiuni mici. 

Afacerea Croco a început-o cu 20.000 de dolari, bani cu care a achiziţionat o linie de producţie a sticksurilor, după care businessul a crescut constant, chiar şi în anii de criză, ajungând anul trecut la 115 mil. lei. Croco este şi unul dintre cei mai mari exportatori din judeţul Bacău, acolo de unde companiile trimit în străinătate bunuri în valoare totală de circa 1,9 mld. lei (433 mil. euro). Produsele Croco ajung în mai multe ţări din Europa, dar şi în locaţii exotice precum Caraibe, Hong Kong sau Australia.

Una peste alta, misterul pare să se fi lămurit, chiar dacă joia nu vedem, mai mereu, artificii. La mulți ani sărbătoritului!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18453 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*