Miss de Vara la Alba Mall

Alba Mall te ispiteste si te scoate din casa pana in miezul noptii pentru cel mai asteptat moment al cumparaturilor! In 28 iulie, Noaptea Alba a Cumparaturilor  face preturile irezistibile si iti deschide apetitul de shopping! In plus, iti dam un pont, vara aceasta se poarta…….fetele frumoase in bikini! Cel mai apetisant concurs al verii te dezbraca de inhibitii si te aduce la Alba Mall pentru o seara plina de distractie si shopping!

Lasa-te dusa de val si straluceste in lumina reflectoarelor, pentru ca pielea bronzata se vede cel mai bine in costum de baie!Frumusetea ta iti aduce la Miss de Vara la Alba Mall premii irezistibile: sesiuni gratuite de shopping la Alba Mall, contracte cu agentia Real Models si seri all-inclusive in Clubul Allegria!

Inscrie-ti datele de contact pe office@mallalba.ro pana in 23 iulie si mandreste-te cu trupul tau natural si bine intretinut la Miss de Vara la Alba Mall. Mai mult, prezentarea costumelor de baie iti aduce must-have-uri ale sezonului ce vor defila in apa si pe uscat la Alba Mall intr-un show incitant, iar expozitia de mobilier de exterior, piscine si accesorii te vor inspira in planurile tale de vacanta !

Program eveniment :

Concurs MISS DE VARA LA ALBA MALL : 28 iulie 2012 orele 19:30

NOAPTEA ALBA A CUMPARATURILOR : 28 iulie 2012 orele 20:00 – 1:00

PREZENTARE COSTUME DE BAIE: 28 iulie 2012 orele 20:30

– Expozitie mobilier de exterior, piscine si accesorii: 28-29 iulie 2012, orele 12:00 – 20:00

раскруткакак взломать пароль вай фай

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*