Mișcarea Populară – mișcarea românilor

negrutPartidul Mișcarea Populară s-a consacrat în foarte scurt timp de la apariția sa în principala forță a opoziției. Asta nu neapărat prin numărul de reprezentanți în Parlament sau prin numărul de membrii ci prin consecvența cu care a combătut toate abuzurile comise de actuala putere. Una din principalele trăsături ale Mișcării Populare este onestitatea. Puterea Mișcării Populare se trage tocmai din verticalitatea membrilor săi. Noi nu ne temem și nu avem de ce sa ne temem, așa cum se întâmplă cu alți politicieni. Noi nu avem un trecut de care să ne fie rușine. De aceea putem privi cu încredere spre viitor.

Mișcarea Populară este alternativa pe care românii o așteaptă de atâta timp. Mișcarea Populară este efectiv atitudinea cetățenilor acestei țări față de situația în care a ajuns România. Românii nu mai pot fi păcăliți cu plase cu alimente și alte pomeni electorale. De aceea, în rândurile noastre sunt întâlniți într-un procent considerabil oameni care nu au mai făcut politică, dar care au încrederea și forța necesare de a face ceva bun pentru comunitatea în care trăiesc. Membrii Mișcării Populare sunt oameni simpli care iau atitudine față de problemele cu care se confruntă țara, sunt oameni care nu vor să stea deoparte atunci când văd că cei de la putere au luat-o pe un drum greșit.

O altă calitate importantă a Mișcării Populare este noutatea. Noi nu am pornit ca dizidenți ai unui alt partid. Noi am pornit pe un drum cu totul nou și conduși de dorința de a salva România din mâna unor indivizi lipsiți de caracter.

Mişcarea Populară este un partid modern, de centru-dreapta, un partid al clasei de mijloc din România, principalul motor de dezvoltare a ţării şi principalul beneficiar al acţiunii noastre. Partidul Mişcarea Populară este nu doar cel mai nou partid din România, ci şi un altfel de partid, care îşi propune o altă cultură politică ca alternativă la actuala lipsă de viziune din spaţiul politic. Suntem partidul oamenilor vrednici şi cinstiţi, al micilor întreprinzători, al fermierilor, profesorilor, cercetătorilor, medicilor, al oamenilor de acţiune. Refuzăm populismul actualei clase politice şi oferim curajul, asumarea şi responsabilitatea.

Credem cu putere că a face politică înseamnă a te pune în slujba binelui comun. Nu îi dorim alături de noi pe acei indivizi sau forţe politice extremiste și populiste, ori entităţi care pun interesul public în slujba interesului egoist sau al unui grup corupt. Vom acţiona pentru ca generaţiile următoare să aibă parte de un stat corect organizat, cu o justiţie independentă, cu sisteme publice de educaţie, sănătate, infrastructură și administraţie centrate pe nevoile fiecărui român.

Partidul Mișcarea Populară crește. Dacă la început celelalte partide se prefăceau că nu ne văd, acum încep să-și pună tot mai serios problema legat de progresul de care se bucură formațiunea noastră. Pentru avea pe deplin succes avem nevoie de tot mai mulți cetățeni care să se implice în acest demers. De aceea ne chemăm Mișcarea Populară pentru că dorim să coagulăm forța poporului pentru viitorul acestei țări. De aceea, vă chemăm, români, la fapte: veniți în mișcare!

Preşedinte PMP Alba,

deputat Clement Negruţ

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25394 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*