MIS, companie de top în materie de implanturi dentare

Folosirea implanturilor dentare este, fără doar și poate, cea mai eficientă soluție de restaurare dentară. O dovedesc atât studiile, cât și experiențele fericite a milioane de oameni care și-au recăpătat zâmbetul și întreaga funcționalitate a danturii.
Și pentru că domeniul stomatologic s-a dezvoltat enorm în ultimele decenii, în zilele noastre, specialiștii au la dispoziție o serie de tehnologii menite să simplifice procedurile de implantologie și să asigure atât confortul, cât și bunăstarea pacientului pe toată durata intervențiilor.
MIS oferă o gamă vastă de soluții de regenerare
Compania MIS, lider mondial în proiectarea și fabricarea implanturilor dentare, oferă un spectru larg de aplicații potrivite oricărei situații clinice.
Sub deviza „Make it Simple”, specialiștii MIS caută și efectuează cercetări în mod constant pentru a găsi soluții de top menite să simplifice procedurile stomatologice.
Produsele MIS se pot găsi într-o gamă variată de dimensiuni și asigură o procedură sigură, indiferent de cazul clinic avut.
Așadar, unul dintre cele mai apreciate modele de către specialiști – atât în România, cât și în alte țări – este implantul MIS C1 datorită caracteristicilor sale de design.
În rândul stomatologilor, popularitatea acestuia se datorează în mare parte alinierii cu cele mai înalte standarde calitative în cadrul proceselor de fabricație.
Avantajele pe care le oferă implantul MIS C1
Grație geometriei sale care imită forma naturală a unei rădăcini, implantul C1 asigură o stabilitate primară excelentă. Implantul MIS C1 este rezultatul unui proces îndelung de cercetare și dezvoltare extensivă și se dovedește a fi o soluție eficientă de restaurare dentară.
Conform unui studiu efectuat în ianuarie 2016, rata de inserție a implanturilor MIS C1 a avut un succes în proporție de 98%. În total, s-au efectuat 94 de implanturi la 45 de pacienți cu vârste cuprinse între 18 și 75 și de ani, dintre care 5 erau fumători.
Implanturile dentare au fost inserate urmând un protocol standard, iar în urma intervenției s-a urmărit evaluarea C1 la 7-10 zile după îndepărtarea suturii. Mai apoi, specialiștii au urmărit evoluția tratamentului la o lună postoperator, după 6 luni, iar ulterior după 9, respectiv, 12 luni.
Conceptul de Platform Switching
Acest concept se referă la utilizarea unui bont cu diametrul mai mic decât platforma implantului. În cazul implantului C1, se reduce resorbția osoasă, iar în felul acesta conexiunea implant-bont protetic se menține la distanță de os.
Designul implantului C1 permite realizarea unei proceduri simple și totodată mai rapide. De asemenea, filetul dublu al acestuia permite o inserție precisă la o rată de 1.5 mm pe ciclu de rotație, datorată sistemului de spire duble cu care este prevăzut filetul.
Asigură o stabilitate primară excelentă
Implantul MIS C1 combină beneficiile stabilității mecanice primare cu stabilitatea biologică ulterioară. Datorită geometricei conice, se permite o compresie moderată a osului în 2/3 din partea superioară a implantului, în timp ce 1/3 (vârful) permite creșterea rapidă a osului, minimizând totodată pierderea de stabilitate în primele săptămâni după intervenția chirurgicală.
Mecanismul secundar de stabilitate se obține datorită procesului de frezare diferențială care formează compartimente special proiectate între firul implantului în partea apicală până la o treime din corpul implantului.
Aceste „compartimente” împiedică compresia osului în jurul zonei implantului, oferind un habitat ideal pentru o creștere a osului accelerată și durabilă, influențând astfel procesul de osteointegrare.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20562 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*