Mircea Trifu renunță la calitatea de consilier local independent. A semnat adeziunea la partidul Acțiunea Națională Alba

Consilierul local independent din Alba Iulia, Mircea Trifu, a organizat, joi, 4 iulie 2019, o conferință de presă în care a anunțat că se află în grupul de inițiativă care va conduce A.N.A. (Acțiunea Națională Alba).

Sub sloganul „Politica noastră este Alba Iulia”, partidul își concentrează obiectivele pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă municipiul. De altfel, din calitatea sa de consilier local independent, Mircea Trifu a fost, în nenumărate rânduri, extrem de critic la adresa prestației administrației locale. În ultima perioadă, el și-a legat numele și de Asociația Alba Iulia Infrastructură, care nu își va înceta activitatea și care a semnalat și a încercat să se implice în rezolvarea diverselor probleme ale cetățenilor.

Trifu a semnat adeziunea la A.N.A în mijlocul conferinței de presă, eveniment la care au mai fost prezenți, alături de el, Iuliu Hada, Dorin Petruțiu, Sergiu Cioca și Dragoș Todericiu. De menționat faptul că în sală a fost prezent, în calitate de invitat, și Beniamin Todosiu, președintele USR Alba. Cu siguranță că, în perioada următoare, Mircea Trifu și colegii săi din comitetul de conducere al A.N.A își vor concentra atenția pe creșterea numărului de membri ai partidului. Potrivit lui Trifu, nu peste foarte mult timp se va desemna, în urma unor alegeri, și structura de conducere a A.N.A. E de așteptat ca la alegerile locale care urmează, partidul să aibă o listă de candidați pentru Consiliul Local Alba Iulia dar și pentru funcția de primar.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*