Mircea Trifu: ” Mi s-a propus șefia filialei Alba a USR./ Sper să nu fie cazul să apară convorbirile telefonice în spațiul public”

Când, la sfârșitul anului 2018 m-au contactat domnii Vlad Botoș, actualmente europarlamentar U.S.R., împreună cu Cristian Ghinea și mi-au propus șefia filialei Alba a U.S.R.( sper să nu fie cazul să apară convorbirile telefonice în spațiul public) le-am spus că sunt foarte rezervat, deoarece încă aveam dubii că U.S.R. este doar o ambarcațiune de rezervă pentru P.N.L.. I-am spus această temere a mea, într-o emisiune TV și domnului Beniamin Teodosiu. De altfel, dânsul știe foarte bine că din acest motiv am refuzat și propunerea lui Nicușor Dan din 2016 de a mă alătura U.S.R.-lui.

CITEȘTE AICI REACȚIA USR ALBA 

Astăzi, s-a confirmat ceea ce tot mai mulți români văd, din păcate, mereu mult prea târziu, că aceste construcții așa-zise ” cu oameni noi” sunt ghidonate de la București și joacă doar combinații politice.

Aștept ca și celălalt partid, cu pretenții că ia decizii la nivel local independent de cei de la centru, adică PLUS, să primească comanda de la București și să-l retragă pe dl Dr Holhoș din cursa spre funcția de primar.

Nu pentru că ” așa-i în tenis” ci pentru că așa funcționează ” jucăriile politice” ghidonate de șmecherii din umbră..

Singurul lucru care mă îngrijorează pe mine este faptul că după alegerile locale P.N.L., USR și PLUS vor fi obligați, tot prin comandă politică, să facă o mega-alianță în toată România, iar pentru Alba Iulia acest lucru înseamnă 4 ani de conducere totalitară și mai nocivă decât între 2009 și 2012.Albaiulienii au avut ocazia să vadă, în ultimii 4 ani, diferența dintre o mașinărie de vot politică și libertatea unui om neghidonat de alții, adică eu.

Tocmai din acest motiv, ținând cont de argumentația prezentată mai sus, am convingerea că, în contextul dat, oamenii vor vota masiv cu Acțiunea Națională Alba, ca să fie reprezentați în consiliul local.

 Mircea Trifu,

 Președinte A.N.A.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21089 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*