Mircea Trifu: Ce am făcut eu și ce au făcut ei…să pornim de la 5 lei…

Mircea Trifu

După ce au umplut toate panourile publicitare din oraș cu bannere electorale, fentând legea electorală, contracandidații mei, Voicu și Pleșa, au început să se lamenteze că „unii candidați” nu duc o campanie tocmai pozitivă, așa cum și-ar dori ei..
Adică cum și-ar dori ei??
Să stea, ca niște oportuniști ce se respectă, ascunși după scorul electoral al partidelor din care fac parte și toată lumea să uite că 4 ani au votat mereu împotriva albaiulienilor, asta în timp ce, scribii electorali consacrați ai orașului, le compun osanale și ode în toate publicațiile din oraș, ei plătind ” fără număr” pentru asta..
Fiindcă am fost ” sfătuit” , ca și acum 4 ani,de tot felul de ” specialiști” în coregrafii de campanii electorale să fiu mai puțin critic, am luat decizia să mă încăpățânez să fiu eu, în această perioadă și nu produsul, unor scenariști șmecheri și perfizi..
În acest sens vă voi prezenta o rubrică nouă intitulată
” Ce-am făcut eu și ce-au făcut ei”
Să pornim de la 5 lei..
Știați că în 2019, d-l Voicu, braț la braț cu d-l Pleșa, au votat hot.379 în urma căreia albaiulienii să fie singurii cetățeni din România care, după ce plătesc taxele și impozitele, trebuie să mai plătească o taxă de 5 lei ca să primească o adeverință că le-au plătit???
Ei bine, chiar asta au făcut și mult mai multe decât atât..Evident că eu am votat împotriva acestei șmecherii prin care albaiulienilor le sunt subtilizați,din buzunar, încă circa 100.000 de euro pe an.
Zilnic voi prezenta câte un exemplu concret despre cum am acționat fiecare în ultimii 4 ani în diferite situații..
La final veți trage dvs concluziile…

Al dvs, consilier local A.N.A.,
MIRCEA TRIFU, chiar el..

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*