Mircea Hava, președintele PNL Alba, explică scorul obținut în alegerile parlamentare. “Avem de lamurit lucrurile în interior, de la zero până la vârf”

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

Mircea HAVA | 2016 „Asumarea infrangerii nu e cu nimic mai putin importanta decat sarbatorirea victoriei, astfel cred ca s-ar putea rezuma situatia momentului in Alba, dupa votul pentru “parlamentarele” de ieri. La fel de adevarat este ca nu e nici momentul nici locul, nici cazul unei analize politice extinse. Asta se va intampla, cel mai probabil, la congresul de anul viitor. Pana atunci, insa, avem de lamurit lucrurile in interior, de la zero pana la varf.

Si, cel mai important, avem de multumit sincer si de inclinat in fata celor care au ales sa ne sustina neconditionat si sa faca din Alba, alaturi de Sibiu si Cluj, o Romanie a viitorului si a sperantei, chiar daca una in miniatura, asa cum ar fi trebuit sa fie si Marea Romanie. Asta nu inseamna insa ca nu acceptam votul, sa recunoastem, covarsitor al restului tarii sau ca nu gasim puterea de a ne felicita adversarii. A fost, pana la urma ( sau pana la urna?) o “competitie” pe care eu cred ca nu au castigat-o “jucatorii” ci publicul din “tribune”. A fost, probabil, un vot dictat de economia personala a fiecaruia, suprapus cu un PNL care s-a expus la aceleasi greseli ca la alegerile locale. Pentru ca, trebuie sa recunoastem, declansatorul, epicentrul acestui seism care a zdruncinat procentul acestui partid a pornit chiar de la kilometrul zero.

Insa dincolo de jocuri si scoruri politice, sunt convins ca, atat timp cat ne pastram seriozitatea si performanta administrativa, vom colabora bine, de aici, din Alba, cu orice guvern sau Parlament, indiferent de culoarea lui politica. Asa a fost intotdeauna. Alba Iulia nu a intarziat asteptand bani de la guverne, ci, cel mult, a avut pretentia de a fi lasata sa munceasca. Nu vreau sa cred ca dupa aceste alegeri va exista doar bine sau rau, rafuieli politice si amatorism. Acest scor nu este un favor pentru cei care au castigat, ci o maxima responsabilitate de a implini ce astepta Romania.”, este mesajul postat pe pagina de facebook a primarului Mircea Hava.

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18388 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*