Mircea Hava, pe facebook: “Un update la Google Maps nu ar strica:) E clar că n-au trecut de mult prin Alba Iulia”. Video cu străzi modernizate

“Cred că un update la Google Maps nu ar strica:) E clar că n-au trecut de mult prin Alba Iulia. Să le dea cineva un link cu realitatea. Tocmai am finalizat triunghiul descris de străzile Cetății, Crișan și Aron Pumnul. Complet reabilitat, adică mai bine decât ne-am planificat ca termen, calitate și economie (1290000 lei rămași după execuție). Le mulțumesc pentru răbdare tuturor celor care locuiesc acolo.Și mai adaug un F mare, la felicitările de rigoare, pentru cei care au lucrat și supervizat. În prag de centenar putem face un inventar: în ultimii 5 ani s-au modernizat aproape 100 de străzi în tot orașul.”, a transmis primarul din Alba Iulia, pe contul său de facebook.

Tot pe facebook, dar de această dată pe contul municipiului Alba Iulia, a fost postat un filmuleț în a cărui descriere se arată că “Cetatea Alba Carolina „flancată” de străzi complet modernizate. Ne pregătim intens să ne primim așa cum se cuvine oaspeții la Centenarul Unirii: oraș curat, modern, atractiv.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16017 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*