Mircea Hava, mesaj la primele ore: „N-o să vă servesc micul dejun, dar o să servesc, pentru prima și singura dată, răspunsul la frământarea multora”

”N-o să vă servesc micul dejun, dar o să servesc, pentru prima și singura dată, răspunsul la frământarea multora care cred că restaurante de tip MC sau KFC sunt salvarea și progresul absolut.

 Ca să nu rămână ca o ședință de scară, fără răspuns la întrebarea principală. Orice primar consideră potrivită orice investiție de genul acesta. Dar e total greșit să crezi că un primar poate influența cu ceva decizia unei corporații de a își scrie scenariul de dezvoltare după alte criterii decât cele pe care le dictează piața. Iar în acest caz am avut întâlniri, am parcurs etape, s-au livrat planșe și date. Dincolo de limita demografică, au multe alte criterii: poziționare, costuri de logistică și aprovizionare etc. 

Un primar ajută, dar nu este persoana cheie pentru o astfel de investiție. Le e prea clar ce se întâmplă în piață ca să nu țină cont doar de cifre. Ca să nu vorbesc de faptul ca sunt atâtea opțiuni bune, ca restaurante, aici. Să se consemneze că pentru mine comUNITATEA are nevoie de multe alte ingrediente pentru a fi cum mi-o doresc. 

Nu pot garanta pentru primul restaurant de acest tip din Alba Iulia, dar pot garanta că în curând vom construi încă două noi creșe, vom moderniza școli, grădinițe și licee, străzi și iluminat public. Personal, prefer să am toate astea în meniul de evoluție. Ca să concluzionez, nu ați observat în presă că s-a spus clar despre iminenta deschidere a unui restaurant KFC la Alba Iulia? Poftă bună!”, a scris primarul din Alba Iulia, vineri, la primele ore ale dimineții, pe contul său de Facebook.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*