Mircea Hava: Blocurile M, din cartierul Cetate, urmează să fie anvelopate. E un proiect la care am ținut foarte mult

„Ca fiecare lucru despre care am zis că se face și s-a făcut, iată că a sosit și momentul în care blocurile M, din cartierul Cetate, urmează să fie anvelopate. E un proiect la care am ținut foarte mult : confort pentru câteva mii de oameni și un alt aspect pentru una dintre cele mai circulate zone din municipiu. Vorbim despre izolarea suprafețelor, înlocuirea tâmplăriei și închiderea balcoanelor, reabilitări și construiri de șarpante. În total, 1215 apartamente din 13 blocuri de locuințe (Bloc M1-M6B, Bloc M7A-M12, Bloc 35, Bloc 62 Bloc CH1, Bloc 14A, Bloc 13B, Bloc CF11, Bloc MV1-MV7, MV2-MV12, Bloc D3-D4, Bloc D2 – D3) vor beneficia de aceste lucrări, într-un sistem de finanțare ce permite albaiulienilor eșalonarea contribuției lor pe o durată de cinci ani.
Drumul actelor, aprobărilor și obținerii fondurilor a însemnat o muncă de luni și luni de zile iar acum, așa cum e firesc, suntem la etapa în care vom vedea, cu ochiul liber felul în care avansează lucrările. Îmi permit să apreciez, de acum, profesionalismul colegilor mei din primărie, responsabili de proiect. Și, să apreciez implicarea constructorului.
Speranța mea e legată de responsabilitatea cu care actuala echipă din administrația locală va ști să ducă la bun sfârșit acest proiect. E obligația municipalității să trateze corect și cu băgare de seamă orice situație particulară. Mai ales că, de multe ori, între planșă și realitatea de la fața locului apar probleme care impun soluții. Se lucrează și în Ampoi. Beneficiile se vor simți clar, iar destinatarii direcți ai acestui proiect, în valoare de 40,65 de milioane de lei, sunt albaiulienii. Aștept să ne bucurăm toți de schimbarea estetică, în primul rând. Și la intrarea în oraș, și în inima lui.”, a precizat europarlamentarul Mircea Hava.
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23224 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*