Mircea Hava a apăsat la maxim „pedala nostalgiei”. Fotografii cu primarul din Alba Iulia în primii ani de școală și în studenție

hava„Prima zi de școală
Am apăsat la maxim pedala nostalgiei… E începutul de an școlar și, probabil, voi, cei mai tineri, sunteți fără soluții la final de vacanță. Deși nu pare, pozele pe care le vedeți sunt făcute tot în era asta, la școală.:) E drept, în alte vremuri. Când nu eram așa tehnologizați și “tabletizați”, când “step by step” era doar drumul până la școală, fără să fim conectați la toate avantajele prezentului. Dar legătura dintre elevi și dascăli era sfântă și … corectă. mircea-gheorghe-havaSe prea poate ca atunci să fi auzit mai mult despre virtuți și mai puțin despre “dă din coate, așa se răzbate”, să-mi fi fost fără înțeles vorba domoală și plină de duh a dascălului. Dar azi, mi-e clar că tot binele pe care îl poți face în viața pornește de la legătura trainică dintre elev și dascăl. Iar părinții mei (în foto) erau profesori la școala în care învățam, tata chiar director. Vă dați seama că nu a fost ușor, însă lor le datorez tot. Revenim.
Profesorilor le doresc înțelepciune și harul care-i face pe copii să iubească școala. Părinților le doresc să pună semnul egal între școală și relaxare. Pentru că ambele sunt importante. mircea-havaIar vouă, celor tineri, vă doresc succes, voință și poftă de viață! Să vă bucurați de absolut tot ce vă înconjoară.
, a scris primarul din Alba Iulia, pe pagina lui de facebook, la început de an școlar.

 

 

 

 

 

 

hava-mircea

 

hava-scoala

 

 

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 15619 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*