Minorul din Zlatna, dat în urmărire națională, a fost găsit după trei zile de căutări

După trei zile de căutări, băiatul de 13 ani, din Zlatna, a fost găsit, sâmbătă după masa, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, la o stână din localitatea Țelna, comuna Ighiu. Din primele verificări se pare că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Vă reamintim că sâmbătă dimineața, reprezentanți ai IPJ Alba, împreună cu Salvamont Alba, Asociația pentru Câini de Salvare Transilvania Cluj Napoca și voluntari, dau desfășurat o acțiune de căutare în zona orașului Zlatna. La căutări au participat 50 de polițiști, salvamontiști, reprezentanți ai asociației și voluntari. La căutări sunt folosiți și 6 câini de căutare și salvare

Știrea inițială

Poliţiştii din Alba caută un minor care a plecat de acasă, din localitatea Zlatna, şi nu a revenit până în prezent.

La data de 12 octombrie 2017, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la faptul că Stoica Nicolae Emil, de 13 ani, a plecat de la domiciliul său, din oraşul Zlatna, în jurul amiezii zilei 11 octombrie 2017, şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele minorului: înălţime 1,60 m , greutate 45 kg, păr blond, ochi căpriu, ten măsliniu cu acnee pe față.

La data plecării, minorul era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o cu o bluză gri, iar în picioare purta pantofi tip sport albaștri cu dungi albe.

Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorului, acesta fiind dat în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24205 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*